Go Back
+ servings
En skål med asiatisk köttfärsgryta som innehåller grönsaker och nudlar.
Print
4,86 av 7 röster

Asiatisk köttfärsgryta

Förberedelser10 minuter
Active Time20 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Grytor, Kött, Köttfärsrecept, Lättlagat
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 500 g köttfärs
  • 150 g färska champinjoner
  • 50 g gul lök
  • 50 g morot
  • 1 msk kalvfond (koncentrerad)
  • 3 msk tamarisoja
  • 800 ml kokosgrädde
  • 200 g minimajs
  • 140 g bambuskott
  • 10 g vitlök
  • 1 tsk äppelcidervinäger
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 msk kokosolja

Instruktioner

  • Bryn köttfärsen i oljan i en djup stekpanna.
  • Tillsätt samtliga grönsaker och låt det hela fräsa med någon minut.
  • Tillsätt de övriga ingredienserna och låt allt puttra i 10-15 minuter.
  • Smaka av med salt och peppar.