🔧 Vissa saker på sidan kan se konstiga ut eller fungera oväntat. Tack för ditt tålamod medan vi förbättrar LCHF-arkivet! 💙
En portion blåbärspaj med smuldeg serverad på en tallrik.

Blåbärssmulpaj – LCHF

Det här är ett enkelt LCHF-recept på en blåbärssmulpaj som smakar riktigt gott ändå.

Om du använder frusna blåbär så kan du behöva blanda ner en tsk kokosmjöl i blåbären för att suga upp lite saft. Har du färska blåbär behövs det troligen inte.

Servera gärna med vispad grädde eller hemgjord vaniljsås.

Den här smulpajen kan man använda sig av till andra bär med. Testa att göra en hallonpaj kanske eller varför inte en riktigt god rabarberpaj.

Äter du strikt LCHF är detta inget för dig, då hela pajen innehåller cirka 13 gram kolhydrater.

Recept och bild från Marja

En portion blåbärspaj med smuldeg på en tallrik med blå mönster.

Blåbärssmulpaj – LCHF

En enkel men riktigt god blåbärssmulpaj för dig som äter lchf, low carb eller keto. En paj helt enkelt för dig som vill minska på socker och kolhydrater.
Förberedelser: 10 minuter
Tillagningstid: 15 minuter
Total tid: 25 minuter
Måltid: Bakverk & kakor, Efterrätter
Servings:
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Om du använder frusna blåbär, börja med att tina dem och blanda sedan med kokosmjöl.
  • Fördela blåbären i botten av en form.
  • Blanda ihop de övriga ingredienserna till en smuldeg. Fördela degen över bären.
  • Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.
  • Ta ut och servera med vispad grädde.
Tried this recipe?Let us know how it was!
4,17 from 6 votes (6 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.