Cowboysmör
Skapat:
12 juni, 2017
Senast ändrat:
1 april, 2024

10
Innehåll
Cowboysmör är som ett kryddsmör, fast i flytande form istället som man använder som dipp. Man kan dippa kött, bröd, blomkål eller vad du nu har lust att dippa.
Otroligt gott att ha till lite grillat kött och helt perfekt inom LCHF/low carb.
Skulle det bli smör över så kan du använda det som ett kryddsmör dagen efter. Det är bara att ställa det i kylen så det stelnar.
Total tid:
10 minuter
Servings: 2
Ingredienser
- 250 g Smör
- 2 msk pressad citron
- 10 g Vitlök (finhackad)
- 1 st Schalottenlök (finhackad)
- 2 msk Fransk senap
- 1 msk Pepparrot (riven)
- 1 nypa Cayennepeppar
- 1 tsk Paprikapulver
- 2 msk Persilja (hackad)
- 1 msk Gräslök (hackad)
- 2 tsk Timjan (Torkad)
- 1 nypa salt
- 1 nypa nymalen svartpeppar
Instruktioner
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Jättegott