Go Back
+ servings
En bit kött på en gaffel med grön sås och örter, tagen från en tallrik.
Print
5 av 7 röster

Cowboysmör

Cowboysmör är ett kryddsmör man använder som sås, då den är i flytande form istället för som ett fast smör. Otroligt gott till grillat kött!
Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Såser & röror, Tillbehör
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 250 g Smör
  • 2 msk pressad citron
  • 10 g Vitlök (finhackad)
  • 1 st Schalottenlök (finhackad)
  • 2 msk Fransk senap
  • 1 msk Pepparrot (riven)
  • 1 nypa Cayennepeppar
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 2 msk Persilja (hackad)
  • 1 msk Gräslök (hackad)
  • 2 tsk Timjan (Torkad)
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa nymalen svartpeppar

Instruktioner

  • Ta en liten kastrull och smält smöret i den.
  • Tillsätt samtliga ingredienser och rör om ordentligt.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Servera direkt så det inte hinner stelna. Håll det gärna lite ljummet under hela måltiden.