Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Emelies pizzabotten

3 av 1 röst
Skapat: 22 januari, 2017
Senast ändrat: 1 april, 2024
Emelies pizzabotten

Med inspiration från här och var så har jag lyckats knåpa ihop den perfekta pizzabotten! Även min karl och styvdotter som inte äter LCHF ger den två tummar upp. “Så mycket bättre än vanlig pizza!”

Total tid: 25 minuter
Servings: 3
Author: Em

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°.
  • Blanda ihop alla ingredienser.
  • Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.
  • Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.
  • Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.
  • Ät och njut!
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.