Emelies pizzabotten
Skapat:
22 januari, 2017
Senast ändrat:
1 april, 2024

14
Innehåll
Med inspiration från här och var så har jag lyckats knåpa ihop den perfekta pizzabotten! Även min karl och styvdotter som inte äter LCHF ger den två tummar upp. “Så mycket bättre än vanlig pizza!”
Total tid:
25 minuter
Servings: 3
Ingredienser
- 1 dl Crème fraiche
- 2 dl mandelmjöl
- 2 dl pofiber
- 1 dl riven ost
- 200 g halloumi (riven)
- 4 st ägg
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°.
- Blanda ihop alla ingredienser.
- Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.
- Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.
- Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.
- Ät och njut!
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!