Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
3
av 1 röst
Emelies pizzabotten
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Lättlagat, Pizza, Snabbmat
Yield:
3
Author:
Em
Materials
1
dl
Crème fraiche
2
dl
mandelmjöl
2
dl
pofiber
1
dl
riven ost
200
g
halloumi (riven)
4
st
ägg
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°.
Blanda ihop alla ingredienser.
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.
Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.
Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.
Ät och njut!