Go Back
+ servings
En skiva pizza med tomater, basilika och ost på en träskärbräda.
Print
3 av 1 röst

Emelies pizzabotten

Förberedelser10 minuter
Active Time15 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Lättlagat, Pizza, Snabbmat
Yield: 3
Author: Em

Materials

  • 1 dl Crème fraiche
  • 2 dl mandelmjöl
  • 2 dl pofiber
  • 1 dl riven ost
  • 200 g halloumi (riven)
  • 4 st ägg

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200°.
  • Blanda ihop alla ingredienser.
  • Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.
  • Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.
  • Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.
  • Ät och njut!