Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Fläskfilé i dragonsås

4,75 av 4 röster
Skapat: 26 maj, 2022
Senast ändrat: 1 april, 2024
Fläskfilé i dragonsås

En supergod fläskfilé med smak av dragon och dijonsenap
Lätt att laga men smakar allt annat än lätt, en riktig smakfest för smaklökarna.

Om du hellre vill laga en mer klassisk gryta med fläskfilé så kan jag varmt rekommendera dig att prova på LCHF-arkivets goda fläskfilégryta.

Total tid: 50 minuter
Servings: 4
Author: @sockerfrittsaklart

Ingredienser

Instruktioner

  • Börja att skiva den putsade fläskfilén och stek i smör. Bryn på båda sidor och lägg i en ugnsfast form
    Kryddade köttbitar placerade på en plåt, redo för tillagning.
  • I samma panna steker man dom skivade grönsakerna, tillsätt grädde, philadelphiaost, buljongtärning, dragon, dijonsenap och krydda. Låt puttra i ca 10 minuter. Häll såsen över köttet. In i ugnen på 225 grader i ca 30 minuter
    En gräddig sås med svamp och grönsaker i en ugnsform.
  • Innan servering riv över parmesan.
    Gratinerad maträtt med en krämig sås, toppad med riven ost och hackade örter.
  • Serveras med blomkålsris, färska sparrisknoppar och cocktailtomater.
    Grillad kyckling med grönsaker, inklusive sparris och tomater, på en tallrik med sås.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
4,75 from 4 votes (4 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.