Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Halstrad tonfisk med sojasås

Inga röster än
Halstrad tonfisk med sojasås

Halstrad tonfisk med sojasås är en snabb och lyxig förrätt som bjuder på en perfekt balans av hetta, sälta och umami.

Den halstrade tonfisken får en härligt krispig yta och en saftig insida som kompletteras av den smakrika sojasåsen.

Rätten är både enkel att tillaga och imponerande att servera, vilket gör den till ett utmärkt val för middagar och festliga tillfällen.

Med sina rena smaker och eleganta presentation är detta en förrätt som verkligen gör intryck.

Andra tips på förrätter

Sparrispannacotta
Kall avokadosoppa
Råbiff
Räkcocktail

Halstrad tonfisk med sojasås | LCHF-arkivet
Halstrad tonfisk med sojasås 6
Total tid: 15 minuter
Portioner: 2 portioner
Författare: LC AVENUE

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop soja, sesamolja och chiliolja till en dressing och ställ i kyl.
  • Lägg sesamfröna på en tallrik.
  • Pensla tonfisken med lite sesamolja.
  • Salta och peppra tonfisken runtom och vänd den sedan i sesamfröna.
  • Hetta upp en stekpanna med lite olivolja.
  • Stek fisken snabbt på båda sidor, cirka 30 sekunder så att den fortfarande är fint röd inne.
  • Servera med skivad jalapeno och sojasås.
per portion
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg