Kesogröt
9
Innehåll
Kesogröt är en otroligt enkel och god lchf-gröt som påminner
lite om en risgrynsgröt, men utan en massa ris och kolhydrater.
Detta är istället en väldigt proteinrik gröt med en del fett som
kommer att hålla dig mätt ett bra tag.
Receptet kommer från Martina Engdahl
Total tid:
8 minuter
Portioner: 1
Ingredienser
Instruktioner
- Smält smöret i en kastrull.
- Tillsätt kesoblandningen till det smälta smöret och rör ihop.
- Värm försiktigt upp gröten till lagom värme under omrörning. Tänk på att inte värma upp det för snabbt och absolut inte för varmt heller, då kommer äggen att koagulera och du får äggröra.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Tyvärr kunde jag inte äta detta. Saknas det någon ingrediens i listan. Är det meningen att den ska tjockna?
Vi hade i en gnutta vaniljsocker istället för kanel och serverade med bär – det blev hur gott som helst. Allra godast serverad kall efter att ha stått i kylskåpet över natten.
Påminner mycket om risgrynsgröt.
Vi hade i en gnutta vaniljsocker istället för kanel och serverade med bär – det blev hur gott som helst. Allra godast serverad kall efter att ha stått i kylskåpet över natten.