Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kesowrap

Inga röster än
Kesowrap

Kesowrap går fort och göra och man kan förbereda dagen innan. Har saknat just snabbmaten ibland, så här kommer min lösning på kebabrullen. Men man kan byta fyllning och den funkar lika bra att ha som macka.

Vill du kanske göra en egen hemlagad kebabrulle, så kan du göra Alis kebab.

Tips på fyllningar

Tonfiskröra
Kycklingröra
Skinkröra

Kesowrap | LCHF-arkivet
Total tid: 40 minuter
Servings: 2 portioner
Author: Tina

Ingredienser

Instruktioner

  • Starta ugnen på 175-180 grader.
  • Klä en plåt med bakplåtspapper så man kan vika alla sidor en liten bit.
  • Häll allt i en skål.
  • Mixa till en slät smet, den blir rätt lös.
  • Man kan låta den stå tills ugnen blir varm.
  • In under mitten av ugnen i 30 min.
  • Håll koll så den inte bränns.
  • Ta ut och låt den svalna på galler tills den är helt kall.
  • Vänd den på ett nytt bakplåtspapper och dra bort den som sitter under.
  • Den bör kallna helt innan man försöker dra bort pappret. Det kan sitta fast.
  • Förvara i kylen.
  • Fyll sedan med önskad fyllning!

Anteckning

Fyllning vi hade var stekt kebabkött, grönsaker man gillar, majonnäs, crème fraiche och dressing. Denna blev rejäl och räckte till två vuxna.
Men gör man dem mindre bitar kan det bli eventuellt 3 rullar. Beroende hur stor i maten man är.
Man kan även ha den som en smörgås, rulla in tex majonnäs, sallad, skinka, ost, gurka.
Eller vad man gillar och tycker om.
per portion
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.