Go Back
+ portioner
Print
Inga röster än

Kesowrap

Kesowrap går fort och göra och man kan förbereda dagen innan. Har saknat just snabbmaten ibland, så här kommer min lösning på kebabrullen. Men man kan byta fyllning och den funkar lika bra att ha som macka.
Förberedelser10 minuter
Active Time30 minuter
Total tid40 minuter
Måltid: Huvudrätt, Lättlagat, Lunch, Middagstips, Resekost, Snabbmat
Kök: Skandinaviskt
Keyword: ketp-wrap, lchf-wrap
Yield: 2 portioner
Author: Tina

Materials

  • 500 gram keso
  • 5 st ägg
  • 2 msk chiafrön
  • Nypa salt
  • Nypa svartpeppar

Instruktioner

  • Starta ugnen på 175-180 grader.
  • Klä en plåt med bakplåtspapper så man kan vika alla sidor en liten bit.
  • Häll allt i en skål.
  • Mixa till en slät smet, den blir rätt lös.
  • Man kan låta den stå tills ugnen blir varm.
  • In under mitten av ugnen i 30 min.
  • Håll koll så den inte bränns.
  • Ta ut och låt den svalna på galler tills den är helt kall.
  • Vänd den på ett nytt bakplåtspapper och dra bort den som sitter under.
  • Den bör kallna helt innan man försöker dra bort pappret. Det kan sitta fast.
  • Förvara i kylen.
  • Fyll sedan med önskad fyllning!

Anteckning

Fyllning vi hade var stekt kebabkött, grönsaker man gillar, majonnäs, crème fraiche och dressing. Denna blev rejäl och räckte till två vuxna.
Men gör man dem mindre bitar kan det bli eventuellt 3 rullar. Beroende hur stor i maten man är.
Man kan även ha den som en smörgås, rulla in tex majonnäs, sallad, skinka, ost, gurka.
Eller vad man gillar och tycker om.