Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Köttfärs- och vitkålssoppa i crockpot

3,66 av 26 röster
Skapat: 3 april, 2018
Senast ändrat: 27 februari, 2025
Köttfärs- och vitkålssoppa i crockpot

En superenkel och matig köttfärs- och vitkålssoppa som passar bra till middag, matlådor och storkok.
Har du inte en slow cooker/crockpot, så går det precis lika bra att använda en gryta och låta allt puttra på låg värme. Men, det är absolut smidigast med en slow cooker.

Om du är sugen på att köpa en slow cooker så hittar du ett stort urval här: Köp slow cooker

Besök mig gärna på Instagram för mer inspiration: @lchfchristine

Tips på andra goda köttfärssoppor

Om du vill ha någon annan typ av köttfärssoppa, så har du här några andra recept du kan testa. Alla självklart helt LCHF-vänliga.

Total tid: 6 timmar 15 minuter
Servings: 4
Author: @lchfchristine

Ingredienser

Instruktioner

  • Hacka gul lök och vitlök och bryn färsen tillsammans med löken, häll sedan över i crock poten.
  • Strimla vitkålen och häll över i crock poten.
  • Häll på tomater, vatten, kalvfond och kryddor. Rör om.
  • Låt gå på låg i 4,5 timmar. Häll på grädde och låt gå på hög i 1,5 timmar.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,66 from 26 votes (26 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.