Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
3,66
av
26
röster
Köttfärs- och vitkålssoppa i crockpot
Förberedelser
15
minuter
minuter
Active Time
6
timmar
t
Total tid
6
timmar
t
15
minuter
minuter
Måltid:
Kött, Köttfärsrecept, Lättlagat, Middagstips, Soppa
Yield:
4
Author:
@lchfchristine
Materials
800
g
blandfärs
500
g
passerade tomater
ca 5
dl
dl vatten
1
st
gul lök
2
st
vitlöksklyftor
½
st
vitkålshuvud
2
dl
grädde
Kalvfond, spiskummin, svartpeppar, salt , timjan och chilliflakes.
Instruktioner
Hacka gul lök och vitlök och bryn färsen tillsammans med löken, häll sedan över i crock poten.
Strimla vitkålen och häll över i crock poten.
Häll på tomater, vatten, kalvfond och kryddor. Rör om.
Låt gå på låg i 4,5 timmar. Häll på grädde och låt gå på hög i 1,5 timmar.