Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kryddig köttfärssås med curry och kanel.

5 av 1 röst
Skapat: 4 oktober, 2019
Senast ändrat: 1 april, 2024
En grå ruta med texten 'Ingen bild tillgänglig' som indikerar att ingen bild är laddad.

En riktigt god och höstig köttfärsrätt som kan varieras med olika tillbehör om man vill eller njutas precis som den är.

Servings: 4

Ingredienser

Instruktioner

  • Skala och hacka löken.
  • Skär kålen i mindre bitar.
  • Fräs lök och kål i hälften av oljan tillsammans med fond och kryddor.
  • Lägg över allt i en kastrull.
  • Stek färsen i resten av oljan och lägg även detta i kastrullen med lök och kål.
  • Tillsätt grädde och vatten.
  • Låt allt småkoka i 5-10 minuter.
  • Krydda med salt och peppar efter smak. Ev. kan det behövas mer av de övriga kryddorna också.
  • Servera som det är eller med valftitt tillbehör.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg