Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Kycklingburgare

Inga röster än
Kycklingburgare

Saftiga kycklingburgare är ett smakrikt och mättande LCHF-alternativ som passar perfekt till både burgare och sallader.

Gjorda på kycklingfärs och kryddade för maximal smak, blir dessa biffar saftiga och möra med en härligt gyllene stekyta.

De är enkla att tillaga och går att anpassa efter smak med olika kryddor och örter. Servera dem i ett salladsblad, med grönsaker eller som en klassisk burgare – ett hälsosamt och proteinrikt val för alla tillfällen!

Recept och bild: Sofie

Total tid: 15 minuter
Servings: 4 stycken
Calories: 181kcal
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop färsen med de övriga ingredienserna, mosa inte ihop allt för mycket.
  • Forma 4 burgare av smeten.
  • Hetta en stekpanna med smör och stek burgarna tills färdiga.
  • Lite högre värme från början för att få fin stekyta på dom, sänk sedan värmen lite.
  • Se till att steka dom tills dom är helt genomstekta.

Anteckning

Tips på goda tillbehör du kan välja mellan för att bygga din egen kycklingburgare:
Givetvis så kan du ha sallad, saltgurka, tomat och andra goda tillbehör med. Det är bara att låta fantasin flöda.

Näringsinnehåll

Kalorier: 181kcal | Kolhydrater: 0,3g | Protein: 22g | Fett: 10g | Fiber: 0,2g
per stycken
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.