Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Parmesanbakad sejfilé

Inga röster än
Skapat: 15 november, 2021
Senast ändrat: 1 april, 2024
Parmesanbakad sejfilé

I kategorin lätta fiskrecept inom lchf så kvalar detta receptet in väldigt lätt. Parmesanbakad sejfilé är otroligt lättlagat och så tacksamt att göra, för det kräver ytterst liten insats i köket.

Om du inte har tillgång till sej, då kan du självklart använda torskfilé eller kanske kummelfilé istället.

Total tid: 25 minuter
Servings: 4
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 225°C (varmluft).
  • Lägg upp fisken i en ugnsfast form. Pressa lite citron över. Salta och peppra.
  • Fördela den rivna parmesanosten jämnt över fisken.
  • Fördela smöret över det hela. Använd gärna en osthyvel och hyvla kylskåpskallt smör.
  • Strö lite persilja över.
  • Sätt in i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
  • Ta ut och servera med en kall sås och lite grönsaker.
    Parmesanbakad sejfilé med örter och olja i en ugnsform.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.