Parmesanbakad sejfilé
Parmesanbakad sejfilé är ett superenkelt och gott lchf-recept som passar dig som äter lchf eller keto, men även dig som äter mer standardkost. Gott för alla!
Förberedelser5 minuter minuter
Active Time20 minuter minuter
Total tid25 minuter minuter
Måltid: Fisk & skaldjur, Lättlagat, Lunch, Middagstips
Yield: 4
Author: Lari Salminen
- 800 g Sejfilé (skinnfri)
- 3 dl Riven parmesanost
- 75 g Smör
- 1 msk Pressad citron
- salt
- nymalen svartpeppar
- 2 msk Hackad bladpersilja
Sätt ugnen på 225°C (varmluft).
Lägg upp fisken i en ugnsfast form.
Pressa lite citron över.
Salta och peppra.
Fördela den rivna parmesanosten jämnt över fisken.
Fördela smöret över det hela. Använd gärna en osthyvel och hyvla kylskåpskallt smör.
Strö lite persilja över.
Sätt in i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
Ta ut och servera med en kall sås och lite grönsaker.