
Persiljejärpar
Persiljejärpar är ju sagolikt gott... speciellt om man har lite gräddsås och pressgurka till. Det här är ett väldigt enkelt recept som funkar perfekt när man äter LCHF... har i lite grädde i färsen för att öka på fetthalten lite extra men även för att göra järparna lite mer saftiga. Glöm inte bort att göra...
Persiljejärpar är ju sagolikt gott… speciellt om man har lite gräddsås och pressgurka till.
Det här är ett väldigt enkelt recept som funkar perfekt när man äter LCHF… har i lite grädde i färsen för att öka på fetthalten lite extra men även för att göra järparna lite mer saftiga.
Glöm inte bort att göra ett stekprov innan du börjar att steka alla järparna. Detta för att smaka av salt och peppar.
Ingredienser
- 800 g köttfärs
- 2 st ägg
- 4 msk pofiber
- 100 g gul lök
- 10 g vitlök
- 5 msk Grädde
- 4 msk färsk persilja, hackad
- 1 msk salt
- 2 krm nymalen svartpeppar
Instruktioner
- Hacka löken och vitlöken så fint du bara kan.
- Blanda alla ingredienser i en bunke till en fin färs.
- Gör ett stekprov och smaka av hur salt och pepparnivån är. Krydda ytterligare om det behövs.
- Är de inte helt genomstekta när de har fått fin färg, kan du köra dem i ugnen på 150 grader tills det att de är genomstekta.