Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Persiljejärpar
Förberedelser
25
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
40
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Kött, Köttfärsrecept
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
800
g
köttfärs
2
st
ägg
4
msk
pofiber
100
g
gul lök
10
g
vitlök
5
msk
Grädde
4
msk
färsk persilja, hackad
1
msk
salt
2
krm
nymalen svartpeppar
Instruktioner
Hacka löken och vitlöken så fint du bara kan.
Blanda alla ingredienser i en bunke till en fin färs.
Gör ett stekprov och smaka av hur salt och pepparnivån är. Krydda ytterligare om det behövs.
Forma till små järpar i önskad storlek och stek i smör och olivolja.
Är de inte helt genomstekta när de har fått fin färg, kan du köra dem i ugnen på 150 grader tills det att de är genomstekta.