Salladswrap
Salladswrap är ett superenkelt och gott mål som du kan äta till frukost, lunch eller som ett mellanmål.
Det tar inte alls lång tid att göra och är fantastiskt gott och fräscht.
En annan sak som är perfekt med dessa salladswraps, det är att du kan variera smakerna hur mycket som helst.
I detta receptet så använder jag mig av rökt skinka, ost och grönsaker i form av tomat och gurka, men det går ju att byta ut egentligen alla ingredienser till annat.
Här är några tips på vad du kan använda till fyllningen:
– Färskost
– Knaperstekt bacon
– Salami
– Kallrökt lax
– Grillad kyckling
– Brieost
– Kokt ägg
Ja, det är lite olika alternativ, men det finns nog massor av andra varianter som ni kan komma på.
Har du nån riktigt god kombination att tipsa om, släng gärna in en kommentar längre ner.
Video
Ingredienser
- Isbergssallad
- Rökt skinka
- Dijonsenap
- Gurka
- Ost
- Majonnäs
- Tabasco
- Tomat
- Hackad rödlök
Instruktioner
- Förbered alla ingredienser. För att få en så krispig och god sallad som möjligt, så kan du lägga den i blöt i kallt vatten ett tag. Glöm inte bort att få bort allt vatten sen bara. En salladsslunga är toppen för det.
- Sedan så är det bara att börja montera ihop din wrap som du vill ha den.
- Lägg ut dina salladsblad på en skärbräda.
- Lägg på skinka, dijonsenap och skivad gurka.
- Rulla ihop din salladswrap.
- Dela på mitten och ät gott!