Salladswrap
Salladswrap kan du variera i oändlighet i stort sett och det är så enkelt, gott och fräscht. Ett perfekt mål till frukost, lunch eller mellanmål kanske.
Förberedelser3 minuter minuter
Active Time2 minuter minuter
Total tid5 minuter minuter
Måltid: Frukost, Lättlagat, Lunch, Snabbmat
Yield: 1
Author: Lari Salminen
- Isbergssallad
- Rökt skinka
- Dijonsenap
- Gurka
- Ost
- Majonnäs
- Tabasco
- Tomat
- Hackad rödlök
Förbered alla ingredienser.
För att få en så krispig och god sallad som möjligt, så kan du lägga den i blöt i kallt vatten ett tag. Glöm inte bort att få bort allt vatten sen bara. En salladsslunga är toppen för det.
Sedan så är det bara att börja montera ihop din wrap som du vill ha den.
Lägg ut dina salladsblad på en skärbräda.
Lägg på skinka, dijonsenap och skivad gurka.
Fortsätt med att lägga på lite ost, majonnäs, skivade tomater, hackad rödlök och några stänk tabasco.
Rulla ihop din salladswrap.
Dela på mitten och ät gott!