Go Back
+ servings
Grön salladswrap med skinka, ost och grönsaker skuren i två delar på en randig skärbräda.
Print
5 av 1 röst

Salladswrap

Salladswrap kan du variera i oändlighet i stort sett och det är så enkelt, gott och fräscht. Ett perfekt mål till frukost, lunch eller mellanmål kanske.
Förberedelser3 minuter
Active Time2 minuter
Total tid5 minuter
Måltid: Frukost, Lättlagat, Lunch, Snabbmat
Yield: 1
Author: Lari Salminen

Materials

  • Isbergssallad
  • Rökt skinka
  • Dijonsenap
  • Gurka
  • Ost
  • Majonnäs
  • Tabasco
  • Tomat
  • Hackad rödlök

Instruktioner

  • Förbered alla ingredienser. För att få en så krispig och god sallad som möjligt, så kan du lägga den i blöt i kallt vatten ett tag. Glöm inte bort att få bort allt vatten sen bara. En salladsslunga är toppen för det.
  • Sedan så är det bara att börja montera ihop din wrap som du vill ha den.
  • Lägg ut dina salladsblad på en skärbräda.
    Gröna salladsblad placerade på en svart och vit randig skärbräda.
  • Lägg på skinka, dijonsenap och skivad gurka.
    Salladswrap med skivor av skinka och gurka på en svart-vit randig skärbräda.
  • Fortsätt med att lägga på lite ost, majonnäs, skivade tomater, hackad rödlök och några stänk tabasco.
    Salladswrap med skivor av gurka, tomater och ost på en randig skärbräda.
  • Rulla ihop din salladswrap.
    En hand som håller ett salladswrap fyllt med grönsaker och ost på en randig skärbräda.
  • Dela på mitten och ät gott!
    Salladswrap med skinka och ost på en randig skärbräda med en kniv.

Video