Skinka och purjolöksmuffins
Skapat:
19 maj, 2015
Senast ändrat:
1 april, 2024

7
Innehåll
Jag ville göra en variant av mina ägg och baconmuffins, vilket blev till detta härliga LCHF-recept på skinka och purjolöksmuffins.
Helt perfekta att ha till frukost, ta med som fika på jobbet eller varför inte bara som ett mellanmål när du känner dig lite hungrig.
Jag fick ut 12 stycken av det här receptet.
Total tid:
28 minuter
Servings: 6
Ingredienser
- 125 g riven ost
- 40 g riven parmesanost
- 100 g rökt skinka
- 1 tsk torkad basilika
- 6 st ägg
- 1 dl keso
- 25 g purjolök
- 1 nypa nymalen svartpeppar
- 1 nypa salt
Instruktioner
- Skölj och strimla purjolöken. Skär ner skinkan i mindre bitar.
- Blanda ihop samtliga ingredienser och häll upp i en muffinsplåt eller i vanliga muffinsformar.
- Sätt in i ugnen på 175 grader i cirka 18 minuter. De skall ha fått en fin färg.
- Ta ut och låt svalna lite, sen är det bara att mumsa i dig.
per
Dessa näringsvärden hämtas med
automatik från en internationell databas och kan därför vara något
missvisande ibland.
Har du provat
receptet?Nämn
@lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!