Go Back
+ servings
Print
3,80 av 10 röster

Skinka och purjolöksmuffins

Förberedelser10 minuter
Active Time18 minuter
Total tid28 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Frukost, Lättlagat, Lunch
Yield: 6
Author: Lari Salminen

Materials

  • 125 g riven ost
  • 40 g riven parmesanost
  • 100 g rökt skinka
  • 1 tsk torkad basilika
  • 6 st ägg
  • 1 dl keso
  • 25 g purjolök
  • 1 nypa nymalen svartpeppar
  • 1 nypa salt

Instruktioner

  • Skölj och strimla purjolöken. Skär ner skinkan i mindre bitar.
  • Blanda ihop samtliga ingredienser och häll upp i en muffinsplåt eller i vanliga muffinsformar.
  • Sätt in i ugnen på 175 grader i cirka 18 minuter. De skall ha fått en fin färg.
  • Ta ut och låt svalna lite, sen är det bara att mumsa i dig.