Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
3,80
av
10
röster
Skinka och purjolöksmuffins
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
18
minuter
minuter
Total tid
28
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Frukost, Lättlagat, Lunch
Yield:
6
Author:
Lari Salminen
Materials
125
g
riven ost
40
g
riven parmesanost
100
g
rökt skinka
1
tsk
torkad basilika
6
st
ägg
1
dl
keso
25
g
purjolök
1
nypa
nymalen svartpeppar
1
nypa
salt
Instruktioner
Skölj och strimla purjolöken. Skär ner skinkan i mindre bitar.
Blanda ihop samtliga ingredienser och häll upp i en muffinsplåt eller i vanliga muffinsformar.
Sätt in i ugnen på 175 grader i cirka 18 minuter. De skall ha fått en fin färg.
Ta ut och låt svalna lite, sen är det bara att mumsa i dig.