Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Vitkålscarbonara

3,84 av 6 röster
Skapat: 27 september, 2019
Senast ändrat: 1 april, 2024
Vitkålscarbonara

En sådär härligt klibbig Carbonara.
Ett kanonalternativ till en vanlig pasta carbonara.

Total tid: 35 minuter
Servings:
Author: Johan

Ingredienser

Instruktioner

  • Börja med att steka baconet krispigt. Lägg den åt sidan och stek vitlöken i olivolja. Tillsätt sedan en smörklick och stek vitkålen mjuk.
  • Under tiden blandar man ihop äggulorna och det mesta av parmesanosten och massvis med svartpeppar. När vitkålen är mjuk så dra den från plattan.
  • Blanda först i baconet och sedan äggsmeten. Rör sedan till önskad klibbighet. Lägg över på tallriken och ringla eventuellt lite god olivolja över och strö över lite parmesanost.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
3,84 from 6 votes (6 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.