Skip to content
lchf-logo lchf-logo
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Vitlöks och parmesan buffalovingar

5 av 1 röst
Skapat: 20 oktober, 2016
Senast ändrat: 14 mars, 2024
En tallrik med buffalo-vingar toppade med parmesan och vitlök, dekorerade med grön koriander.

Buffalo wings eller buffalovingar är sagolikt gott och det finns hur mycket olika varianter som helst man kan ha. Detta är ett LCHF-recept på vitlöks och parmesan buffalovingar som är helt perfekta att äta som finger food, snacks eller ha på en buffé.

De kommer garanterat att bli omtyckta!

Total tid: 55 minuter
Servings: 2

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Lägg kycklingvingarna i en skål och blanda ihop med olja, salt och peppar.
    Om du vill ha mer smak, kan du även tillsätta lite vitlökspulver och lökpulver.
  • Placera ut dem på ett galler och ha en djup plåt under för att samla upp droppet.
  • Kör i ugnen cirka 30 minuter. De är färdiga när köttet släpper från benet lätt.
  • Blanda ihop smör, ost, vitlök, persilja och chiliflakes i en skål och blanda ner vingarna i det. Se till att röra runt ordentligt.
  • Lägg upp på ett fat och strö lite riven parmesan över.
  • Doppa i en god dipp av något slag.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg