Annicas LCHF-pizza
Annicas LCHF-pizza är en väldigt enkel och otroligt populär pizzabotten för dig som äter lchf eller keto. Njut av en god pizza igen!
Förberedelser5 minuter minuter
Active Time10 minuter minuter
Total tid15 minuter minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Lättlagat, Lunch, Middagstips, Pizza
Yield: 3
Författare: Lari Salminen
- 2 st ägg
- 1 dl crème fraiche
- 1 msk vatten
- 1 msk fiberhusk
- 2 dl mandelmjöl
- 1 tsk bakpulver
- 0,5 tsk salt
Ta fram en plåt och lägg ett bakplåtspapper i det.Vispa ihop ägg, crème fraiche och vatten.
Vispa ner de övriga ingredienserna.
Häll snabbt ut smeten på plåten och bred ut den direkt med en slickepott. Viktigt att vara snabb så att inte fiberhusken hinner svälla för mycket. Det skall vara ungefär 4-5 mm tjockt.
Sätt in din i ugnen på 180 grader i cirka 10 minuter. Den skall knappt ha fått färg, men kännas lite fast. Höj ugnen till 250 grader.
Ta ut botten och toppa med vad du nu vill toppa med.
Sätt in i ugnen igen och låt gräddas i cirka 10 minuter.