Go Back
+ servings
Print
5 av 1 röst

Baconlindad getost

Baconlindad getost är ett fantastiskt enkelt och gott recept som du kan ha som tillbehör eller varför inte bara som ett snacks/tilltugg. Perfekt LCHF!
Förberedelser5 minuter
Active Time15 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Airfryer, Buffé/plockmat, Snacks & tilltugg, Tillbehör
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 100 g Getost
  • 8 skivor Bacon

Instruktioner

  • Dela upp osten i fyra lika stora bitar. Jag skivade dom cirka 2 cm tjocka.
  • Snurra in varje bit i två skivor bacon, en åt vart håll så att hela ostbiten är inlindad i bacon.
  • Lägg bollarna i din airfryer och kör igång den på 180 grader. Tillaga dom 12-15 minuter tills det att du har fått riktigt fin och krispig yta på baconet.
  • Ta ut dom och ät direkt så att osten fortfarande är smält.