Baconlindad getost
Baconlindad getost är ett fantastiskt enkelt och gott recept som du kan ha som tillbehör eller varför inte bara som ett snacks/tilltugg. Perfekt LCHF!
Förberedelser5 minuter minuter
Active Time15 minuter minuter
Total tid20 minuter minuter
Måltid: Airfryer, Buffé/plockmat, Snacks & tilltugg, Tillbehör
Yield: 2
Author: Lari Salminen
- 100 g Getost
- 8 skivor Bacon
Dela upp osten i fyra lika stora bitar. Jag skivade dom cirka 2 cm tjocka.
Snurra in varje bit i två skivor bacon, en åt vart håll så att hela ostbiten är inlindad i bacon.
Lägg bollarna i din airfryer och kör igång den på 180 grader.
Tillaga dom 12-15 minuter tills det att du har fått riktigt fin och krispig yta på baconet.
Ta ut dom och ät direkt så att osten fortfarande är smält.