Go Back
+ servings
Skriv ut
Inga röster än

Baconlindade Cambozolabollar

Baconlindade cambozolabollar är ett kanongott tilltugg, så länge du tycker om ädelost. Går att variera med olika sorters ost med.
Förberedelser15 minuter
Active Time15 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Grillat, Lättlagat, Snacks & tilltugg
Yield: 810
Författare: Amonazon

Materials

  • 1 pkt Bacon
  • 1 ask Cambozola (eller brie eller camembert)
  • Isbergssallad

Instruktioner

  • Skär små bitar av cambozolaosten och rulla i nävarna till små bollar.
  • Rulla in varje ostboll i en baconskiva, försök täcka osten helt och fäst med tandpetare.
  • Lägg gärna in bollarna i frysen en timme före grillning så rinner inte all ost ut på grillen.
  • Lägg bollarna på grillen, passa med grilltången och rulla runt dem så att baconet blir hårt grillat men passa upp så att osten inte rinner ut.
  • Servera med en skål med isbergssallad i lagom stora bitar att kunna lägga en boll i.