Skär ner champinjoner, lök och paprika i bitar. Inte för smått dock.
Bryn grönsakerna i en stekpanna i smör. Salta och peppra När det har fått färg så ställer du det åt sidan för att svalna.
Blanda ner salt och peppar i färsen, och om du vill kan du ta lite barbequesås i färsen med för att få lite mer smak på den. Obs, inga ägg eller annat i färsen, det ska vara ren nötfärs bara.
Forma fyra stora bollar av färsen, lika stora, dvs cirka 300 gram styck.
Ta en iskall full ölburk och tryck ner den i mitten av en färsboll och forma sen färsen runt burken en bit upp.
Ta två baconskivor och linda runt färsen på utsidan. Lyft sedan bort burken. Är det svårt kan du använda en handduk för att få lite grepp. Gör likadant på de övriga färsbollarna.
Fyll sedan hålet med lite barbecuesås i botten, sen grönsaker och sen lite mer barbecuesås ovanpå. Avsluta med några osttärningar överst.
Sen är det dags att grilla dem.
När du grillar dem så ska du grilla på indirekt värme, dvs du har kolen på ena halvan av grillen och placerar burgarna på andra halvan, dvs där du inte har kol under. Lägg på locket och flytta om den lite efter cirka 20 minuter. Totalt tar det ungefär 40-55 minuter innan de är klara, det beror lite på värmen i grillen.
Om du vill tillaga dem i ugnen så är det 200-225 grader i cirka 40 minuter som gäller.i:10a
Har du några funderingar, kolla på filmen i så fall... Lycka till!