Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Biffwok med shiratakinudlar
Biffwok med shiratakinudlar och grönsaker som är helt anpassat till lchf och keto. En härlig maträtt med asiatiska influenser.
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
35
minuter
minuter
Måltid:
Kött, Lättlagat
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
500
g
Shiratakinudlar
1
st
Gul lök
250
g
Broccoli
1
Gul paprika
1
Röd paprika
Cirka 10-15 mindre champinjoner
500
g
Lövbiff
1,5
msk
Äppelcidervinäger
2,5
msk
Tamarisoja
1
tsk
Srirachasås
1
msk
Färsk riven ingefära
4
msk
Chilisås
3
st
Vitlöksklyftor, riven/hackad
4
msk
Sesamolja
3
msk
Rostade sesamfrön
3
msk
Hackad gräslök eller salladslök
Instruktioner
Börja med att skölja nudlarna ordentligt i kallt vatten. Låt de sedan stå i ett durkslag och rinna av under tiden allt annat förbereds.
Blanda ihop äppelcidervinäger, tamarisoja, chilisås, vitlök, tabasco och ingefära i en skål och ställ åt sidan.
Strimla lövbiffen och bryn den lite snabbt i olja. Peppra köttet lite. Häll upp i en skål/tallrik och ställ åt sidan så länge.
Skär ner alla grönsaker till en lagom storlek som passar din smak. Jag tycker om att ha rätt så stora bitar.
Fräs de snabbt i samma stekpanna som du stekte köttet, då bevarar du alla smaker i pannan.
Tillsätt biffen och nudlarna till grönsakerna och blanda runt.
Slå på såsblandningen. Låt allt puttra och bli varmt.
Strö över sesamfrön och lite hackad gräslök/salladslök. Servera direkt!