Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av
2
röster
Birgittas stekpannebröd
Förberedelser
35
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
50
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex
Yield:
2
Author:
Lari Salminen
Materials
2
st
ägg
0,5
dl
grädde 40%
0,5
dl
linfrön
2
msk
pumpakärnor
2
msk
pofiber
2
tsk
malen kanel
0,5
tsk
salt
2
msk
smör till stekning
Instruktioner
Vispa ihop äggen och grädden.
Blanda de torra ingredienser och rör ner dem o äggvispet.
Låt allt stå och svälla i 30 minuter.
Ta fram en liten stekpanna och värm upp på medelvärme. Klicka i smöret och platta ut smeten.
Grädda på svag värme i cirka 10 minuter tills det att brödet är nästan helt stelt på ytan.
Vänd brödet försiktigt och grädda ytterligare några minuter innan du stjälper upp det på ett galler eller en tallrik.
Låt svalna och skär upp i bitar.