Bookmaker i salladsblad
En bookmaker sitter ju alltid rätt! Perfekt en fredag, lyxigt men snabbt!
Total tid20 minuter minuter
Måltid: Huvudrätt, Kött, Lättlagat, Lunch, Mejerifritt, Middagstips, Sallad
Kök: Amerikanskt
Keyword: en god macka, smörgås
Yield: 1 portioner
Kalorier: 1023kcal
Författare: LC AVENUE
- 150-200 gr biff förslagsvis ryggbiff eller oxfilé
- 4 st stora salladsblad
- 3 st tunt skivade tomatskivor
- 1 st äggula
- Pepparrot finriven
- Schalottenlök skivad
Dijonnaise
- 1 dl majonnäs
- 1 msk skånsk senap
- 1 tsk dijonsenap
- Svartpeppar
Blanda ihop alla ingredienser till dijonnaisen.
Ta ut köttet i god tid innan stekning.
Salta och peppra.
Stek köttet i lite smör och olivolja till medium rare/önskad temp.
Lägg salladsblad i botten, sedan tomat, kött, pepparrot och sedan äggula.
Servera tillsammans med dijonaise.
Calories: 1023kcal | Kolhydrater: 5g | Protein: 33g | Fett: 97g | Fiber: 2g