Go Back
+ servings
Kokosbollar täckta med riven kokos i en transparent behållare.
Print
4 av 1 röst

Chokladbollar (LCHF)

Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Bakverk & kakor, Sötsaker
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 2 dl mandel (Hackad)
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 3 tsk kakao
  • 1 tsk kaffe (starkt och kallt)
  • 100 g smör
  • 1 dl Riven kokos
  • 0,5 dl sötning

Instruktioner

  • Låt smöret stå framme en stund så att det blir rumstempererat. Det blir så mycket lättare att blanda ihop allt då.
  • Blanda ihop alla ingredienser utom kokosflingorna. Rulla till lagom stora bollar.
  • Rulla bollarna i kokos och placera sedan på en tallrik eller något annat som du vill