Go Back
+ servings
En skål fylld med färska, röda hallon med grönska på toppen.
Print
Inga röster än

Chokladfyllda hallon

Chokladfyllda hallon är ju helt magiskt gott och så enkelt att göra. Bara tre ingredienser som kommer att ge dig underbara smaker i munnen.
Förberedelser10 minuter
Active Time5 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Godis, Sötsaker
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • Färska hallon
  • 60 g Mörk choklad (minst 70%)
  • 1 msk Grädde

Instruktioner

  • Smält chokladen, helst i ett vattenbad, men det funkar även i mikron om du vill det.
  • Blanda ner grädden. Börja med en matsked. Vill du ha mer åt chokladkrämshållet så kan du öka på mängden grädde.
  • Ta en spritspåse och gör ett litet litet hål i den och fyll på med den smälta chokladen.
  • Fyll varje hallon med lite choklad och ställ den så att chokladen inte kan rinna ut, dvs med hålet uppåt.
  • Ställ in alla hallon i kylen tills det att chokladen har stelnat. Sen är det bara att mumsa på lite goda munsbitar.