Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Chokladfyllda hallon
Chokladfyllda hallon är ju helt magiskt gott och så enkelt att göra. Bara tre ingredienser som kommer att ge dig underbara smaker i munnen.
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
5
minuter
minuter
Total tid
15
minuter
minuter
Måltid:
Godis, Sötsaker
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
Färska hallon
60
g
Mörk choklad (minst 70%)
1
msk
Grädde
Instruktioner
Smält chokladen, helst i ett vattenbad, men det funkar även i mikron om du vill det.
Blanda ner grädden. Börja med en matsked. Vill du ha mer åt chokladkrämshållet så kan du öka på mängden grädde.
Ta en spritspåse och gör ett litet litet hål i den och fyll på med den smälta chokladen.
Fyll varje hallon med lite choklad och ställ den så att chokladen inte kan rinna ut, dvs med hålet uppåt.
Ställ in alla hallon i kylen tills det att chokladen har stelnat. Sen är det bara att mumsa på lite goda munsbitar.