Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4
av 1 röst
Chokladkaka med glasyr
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
20
minuter
minuter
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Bakverk & kakor
Yield:
8
Author:
Wendalia
Materials
Chokladkaka
6
st
ägg
2
msk
sötning
100
g
Smör (smält)
0,5
dl
Kakao
1
dl
Kokosmjöl
0,5
dl
Pofiber
2
tsk
Bakpulver
Glasyr
200
g
Philadelphiaost
0,5
dl
Sukrin melis
25
g
Smör (rumstempererat)
0,5
tsk
Vaniljpulver
Instruktioner
Chokladkaka
Sätt på ugnen på 175 grader.
Vispa ihop ägg och sötning. Blanda i smöret. Vispa ner alla andra ingredienser.
Häll i en form ca 20x20 cm som är smord med smör och pofiber. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min eller tills den inte är kladdig längre. Låt kallna.
Glasyr
Vispa ihop alla ingredienser.
Fördela glasyren jämnt på chokladkakan. Låt stå i kylen ett tag om man vill ha en lite hårdare yta på glasyren.