Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av
2
röster
Christines Laxnuggets
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
5
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Fisk & skaldjur, Lunch, Middagstips
Yield:
2
Author:
@lchfchristine
Materials
Panering
ca 1-2
dl
finriven parmesan
ca 1
dl
skalade sesamfrön
ca 3
msk
pofiber
salt
nymalen svartpeppar
Fisken
4
st
portionsbitar lax
2
st
ägg
Instruktioner
Skär varje lax bit i ca 5 bitar
Blanda ingredienserna till paneringen
Vänd laxen i paneringen, doppa sedan i ägg och sedan ytterligare en gång i paneringen.
Värm rapsolja i en kastrull med tjock botten och höga kanter. Fritera ca 4 bitar åt gången, ca 1-2 minuter tills paneringen är gyllenbrun.
Ta upp och låt rinna av på papper.
Servera med en god dipp och sallad