Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4
av 1 röst
Citron, kyckling och sparris stir-fry
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
20
minuter
minuter
Måltid:
Kycklingrecept, Lättlagat
Yield:
2
Author:
Lari Salminen
Materials
2
st
kycklingfiléer
200
g
sparris (färsk)
1
msk
vitlök (finhackad)
1
msk
kokosolja
1
tsk
salt
0,5
tsk
nymalen svartpeppar
1
tsk
rivet skal av citron
1
msk
pressad citron
3
msk
tamarisoja
Instruktioner
Skär kycklingen i strimlor.
Skär sparrisen i mindre bitar, cirka 3-4 cm långa.
Bryn kycklingen tillsammans med vitlöken i olivoljan. Salta och peppra.
Tillsätt sparrisen, citronskalet och citronsaften och låt den fräsa med några minuter.
Slå på sojan och rör om igen tills allt har fått soja på sig och kycklingen är genomstekt.
Servera direkt!