Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4,29
av
7
röster
Crêpes med champinjon och skinkfyllning
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
40
minuter
minuter
Total tid
1
timme
t
Måltid:
Kött, Lunch, Middagstips
Kök:
Franskt, Skandinaviskt
Keyword:
crepes med fyllning, lchf-crepes, lchf-recept
Yield:
4
st
Author:
Lari Salminen
Materials
4
st
Pannkakor
250
g
Champinjoner (färska)
150
g
Rökt skinka (strimlad)
60
g
Gul lök (finhackad)
1
st
vitlöksklyfta
5
dl
Grädde
1
tsk
Kalvfond (koncentrerad)
1
krm
Svartpeppar (malen)
30
g
Smör (till stekning)
Instruktioner
Skär ner champinjonerna till lite mindre bitar.
Bryn champinjonerna i lite smör tillsammans med lök och vitlök.
Lägg i skinkan och slå på grädde, fond och lite svartpeppar.
Låt det hela koka upp och sedan puttra tills du har en ganska så tjock stuvning. Rör om lite då och då. Smaka av med salt och peppar.
Fyll pannkakorna med stuvningen och rulla ihop dem eller göra små fyrkantiga paket. Lägg paketen i en ugnsfast form.
Fördela osten över och ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 15 minuter tills det att osten smält och fått lite färg.
Ta ut och servera med en god sallad till.