Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Currytorsk
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
30
minuter
minuter
Total tid
40
minuter
minuter
Måltid:
Fisk & skaldjur, Lättlagat, Lunch, Middagstips
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
800
g
torskfilé
100
g
morot
4
dl
kokosgrädde
2
dl
Grädde
1
msk
fiskfond (koncentrerad)
1
tsk
salt
2
msk
curry
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Skär torsken i bitar, cirka 3x3 cm. Lägg dem i en ugnsfast form och salta lite på dem och blanda runt.
Skär fina strimlor av moroten och blanda ihop med torsken.
Blanda grädde, kokosgrädde, curry och smula ner fiskbuljongen och blanda runt. Häll det sedan över fisken.
Ställ in i ugnen i cirka 30 minuter.
Servera med blomkålsris eller stekt vitkål.