Go Back
+ servings
En panna med krämig sås toppad med hackad persilja och röda chili-flingor.
Print
3,69 av 16 röster

Fläskfilégryta med ädelost

Ett riktigt smakrikt och gott recept på fläskfilégryta med ädelost, champinjoner och chili. Fantastiskt enkelt och helt anpassat för lchf.
Förberedelser15 minuter
Active Time30 minuter
Total tid45 minuter
Måltid: Grytor, Lättlagat, Lunch, Middagstips
Yield: 6
Author: Wendalia

Materials

  • 500 g Fläskfilé
  • 180 g Champinjoner
  • 2 st Paprika
  • 5 dl Grädde
  • 150 g Ädelost
  • 2 msk Chili
  • 2 msk Persilja
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 st Gul lök

Instruktioner

  • Skär fläskfilén, löken, paprika och champinjonerna i bitar, stek.
  • Häll i grädden och smula ned ädelosten. Salta och peppra. Låt puttra på svag värme i ca 20 min.
  • Garnera med persilja och chili. Servera med valfri sallad.