Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4,25
av
4
röster
Fransk kycklinggryta
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
20
minuter
minuter
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Grytor, Kycklingrecept, Lättlagat, Lunch, Middagstips
Yield:
3
Author:
Lari Salminen
Materials
120
g
bacon
400
g
benfri kyckling
(kycklingfilé, kycklinglårfilé eller liknande)
75
g
gul lök
3
dl
grädde 40%
1
msk
koncentrerad kycklingfond
2
msk
dijonsenap
70
g
syltlök
50
g
kapris
3
msk
crème fraiche
1
msk
färsk persilja, hackad
20
g
smör
Instruktioner
Strimla bacon och skär kycklingen i mindre bitar och löken i båtar. Bryn i lite smör. Salta och peppra.
Tillsätt övriga ingredienser utom persiljan.
Låt puttra cirka 10 minuter tills såsen har en fin simmig konsistens.
Tillsätt persiljan precis innan servering och njut.