Go Back
+ servings
En tallrik med rester av mat, en bit skinka och kapris, samt ett vinglas i bakgrunden.
Print
Inga röster än

Fyllda skinkrullar med friterad kapris och balsamico

Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Lättlagat
Yield: 4
Author: Johan

Materials

  • 4 skivor Parmaskinka eller dylikt
  • 1 st Färskost. Denna är med smak av kantarell.
  • 4 msk Kapris
  • Mörk balsamico
  • Rapsolja

Instruktioner

  • Bred ut färskost på skinkan. Rulla sedan ihop den. Vill man så kan man bränna utav skinkrullarna med en brylebrännare innan servering. Fritera kaprisen. Enklast tycker jag är i stekpannan med rapsolja. Behövs inte så mycket olja för kapris. Ha gärna ett lock tillhands då om olyckan är framme. Lägg kaprisen på lite hushållspapper att rinna utav. Lägg upp snyggt på tallriken och droppa balsamico över.