Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Granola-bars
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
20
minuter
minuter
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Bakverk & kakor, Resekost, Snacks & tilltugg
Yield:
10
Author:
ohlsson
Materials
350
g
blandade nötter och frön
50
g
riven kokos
50
g
kokosolja (utan smak)
4
tsk
tahini
3
tsk
sötning
2
tsk
kakaonibs
2
tsk
malen kanel
2
st
ägg
1
tsk
vaniljpulver
1
nypa
salt
Instruktioner
Lägg alla ingredienser i en mixer. Jag brukar använda mandel, sesamfrön, solrosfrön, pumpafrön och hasselnötter.
Kör den försiktigt med pulserande varv så att nötterna och fröna inte blir för finhackat. Det ska finnas tuggmotstånd kvar!
Bred ut röran i en medelstor form (ca. 20 x 30 cm).
Grädda i ugnen i 180 grader till mixen fått en gyllene färg.
Om man vill kan man smälta mörk choklad (minst 70%) och ringla över barsen.