Hallonpaj
En otroligt enkel och lättgjord hallonpaj som är helt anpassad för dig som äter lchf, men som även de som inte äter lchf tycker om.
Förberedelser10 minuter minuter
Active Time25 minuter minuter
Total tid35 minuter minuter
Måltid: Efterrätter, Paj, Sötsaker
Yield: 4
Author: Lari Salminen
- 250 g Hallon
- 50 g Smör
- 2 dl Mandelmjöl
- 3 msk Sötning
- 1 dl Riven kokos
- 0,5 tsk Vaniljpulver
- 1 nypa Salt (liten nypa)
Har du frusna hallon, börja med att låta de tina.
Sätt ugnen på 175 grader (varmluft).
Lägg hallonen i botten av en pajform.
Blanda ihop övriga ingredienser med elvisp eller matberedare. Det ska bli till smulor.
Fördela smuldegen över hallonen.
Ställ in i ugnen och grädda i cirka 25 minuter tills den har fått en vacker färg.
Ta ut och låt svalna lite.
Servera sedan med vaniljsås eller lättvispad grädde.