Go Back
+ servings
En blandning av haricots verts, köttfärs, morötter och kål i en stekpanna.
Print
5 av 3 röster

Haricots verts och köttfärsfräs

Förberedelser10 minuter
Active Time15 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: Köttfärsrecept, Lättlagat, Lunch, Mejerifritt, Middagstips
Yield: 3
Author: Lari Salminen

Materials

  • 200 g Vitkål
  • 150 g Morot
  • 400 g Köttfärs
  • 2 st Rödlök
  • 200 g Haricots verts
  • 3 msk Tamarisoja
  • 1 msk Vitlökspulver
  • 1 tsk Sambal oelek
  • 2 msk Balsamvinäger
  • Örtsalt
  • nymalen svartpeppar
  • 50 g Smör till stekning

Instruktioner

  • Strimla morötter, vitkål och rödlök.
    Skivade morötter och kål placerade på en skärbräda med en kniv i bakgrunden.
  • Bryn köttfärsen i en stor stekpanna. Krydda med lite örtsalt och svartpeppar.
  • Tillsätt vitkål, morot och lök och blanda runt. Låt allt fräsa i stekpannan tills det att kålen börjar mjukna.
  • Tillsätt haricots verts och smaksätt med tamarisoja, balsamvinäger, sambal oelek och vitlökspulver.
  • Låt allt fräsa ett tag till, tills det att alla grönsaker är mjuka. Smaka av och krydda upp med lite örtsalt och svartpeppar om det behövs.