Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av
3
röster
Haricots verts och köttfärsfräs
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Köttfärsrecept, Lättlagat, Lunch, Mejerifritt, Middagstips
Yield:
3
Author:
Lari Salminen
Materials
200
g
Vitkål
150
g
Morot
400
g
Köttfärs
2
st
Rödlök
200
g
Haricots verts
3
msk
Tamarisoja
1
msk
Vitlökspulver
1
tsk
Sambal oelek
2
msk
Balsamvinäger
Örtsalt
nymalen svartpeppar
50
g
Smör till stekning
Instruktioner
Strimla morötter, vitkål och rödlök.
Bryn köttfärsen i en stor stekpanna. Krydda med lite örtsalt och svartpeppar.
Tillsätt vitkål, morot och lök och blanda runt. Låt allt fräsa i stekpannan tills det att kålen börjar mjukna.
Tillsätt haricots verts och smaksätt med tamarisoja, balsamvinäger, sambal oelek och vitlökspulver.
Låt allt fräsa ett tag till, tills det att alla grönsaker är mjuka. Smaka av och krydda upp med lite örtsalt och svartpeppar om det behövs.