Go Back
+ servings
En bakad jordgubb- och blåbärspaj i en glasform bredvid en burk med gräddfil.
Print
5 av 1 röst

Jordgubb- & blåbärspaj

En otroligt enkel och god jordgubb- och blåbärspaj som smakar makalöst gott. Perfekt för dig som äter lchf eller bara vill äta lite nyttigare överlag.
Förberedelser10 minuter
Active Time20 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Bakverk & kakor, Efterrätter
Yield: 4
Author: @sockerfrittsaklart

Materials

  • 2 dl Frysta blåbär
  • 1 dl Färska jordgubbar
  • 2 msk Sukrin melis
  • 1 dl Mandelmjöl
  • 2 msk Kokosmjöl
  • 1 dl Riven kokos
  • 2 msk Sukrin gold
  • 1 tsk Kardemumma
  • 1 tsk Vaniljpulver
  • 50 g Smör

Instruktioner

  • Tina blåbär och häll av vätskan. Rör i sukrin melis och skiva jordgubbarna.
  • Lägg bären i en ugnsfast form.
  • Kör alla torra ingredienserna i en matberedare och tillsätt lite smör i taget.
  • Strö på smulorna över bären. In i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter.
    En jordgubb- och blåbärspaj med smuldeg som täcker bären.
  • Serveras med vaniljsås eller en klick glass.
    En bit jordgubbs- och blåbärspaj serverad med grädde på en tallrik.