Go Back
+ servings
Skål med kall sås och ugnsbakad lax med tomater på en plåt.
Print
5 av 1 röst

Kall örtsås

En kall örtsås är alltid något som passar till en bit fisk, oavsett om det är stekt, rökt eller ugnsbakad fisk. Superlätt att göra och bra lchfmat.
Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Såser & röror
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 1 msk färsk persilja, hackad
  • 1 msk färsk dill, hackad
  • 1 msk färsk gräslök, hackad
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 0,5 tsk salt

Instruktioner

  • Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar. Låt stå och dra en stund innan servering.