Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av
4
röster
Kålraggmunk med Bacon och Lingon
Kålraggmunk är ett riktigt bra alternativ till vanliga raggmunkar, men dessa är helt anpassade för dig som äter lchf eller keto.
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
30
minuter
minuter
Total tid
40
minuter
minuter
Måltid:
Lättlagat, Lunch, Middagstips
Yield:
3
Author:
Monika Wallenius
Materials
400
g
Vitkål
1
st
Gul lök
1
dl
Grädde
2
st
ägg
0,5
msk
Fiberhusk
0,5
tsk
Örtsalt eller vanligt Salt
Smör till stekning
Bacon
Lingon, frysta och tinade
Instruktioner
Vispa ihop grädde, ägg, fiberhusk och örtsalt. Låt svälla ca 5 min.
Strimla vitkål och lök fint. Det går lättast om du använder en mandolin.
Blanda ihop alla ingredienser och knåda blandningen ordentligt.
Stek i rikligt med smör på medelhög värme, 4-5min på varje sida så att allt mjuknar.
Stek bacon. Enklast är att tillaga
bacon i ugn
.
Servera raggmunken med bacon, lingon och gärna lite grillkrydda.