Go Back
+ servings
Glasburk med kebabkrydda och en sked med krydda på en yta.
Print
Inga röster än

Kebabkrydda

Kebabkrydda är en blandning av kryddor och örter som används för att smaksätta kött, grytor och dressingar. Ursprungligen från Mellanöstern.
Förberedelser1 minute
Active Time2 minuter
Total tid3 minuter
Måltid: Kryddblandningar
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 1 msk Paprikapulver
  • 1 msk Spiskummin, malen
  • 1 tsk Svartpeppar, malen
  • 2 tsk Koriander, malen
  • 2 tsk Vitlökspulver
  • 1 tsk Gurkmeja
  • 0,5 tsk Kanel, malen
  • 1 msk Oregano, torkad
  • 2 tsk Chilipulver

Instruktioner

  • Blanda ihop alla kryddorna i en skål. Förvara i en burk med lock.
  • Detta receptet ger strax över 1 dl färdig kebabkrydda.