Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut
5
av
5
röster
Knäckig smulpaj i glas
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
15
minuter
minuter
Måltid:
Bakverk & kakor
Yield:
4
Författare:
@lchfchristine
Materials
Smul
1,5
dl
Mandelmjöl
1,5
dl
Riven kokos
75
g
Smör
¼
dl
Sötning
Topping
Ca 2
dl
Grädde
1
krm
Vaniljarom eller vaniljpulver
2
dl
Blåbär eller andra färska bär
Instruktioner
Blanda samman kokos, mandelmjöl & sötning
Smält smöret i en stekpanna. När det bubblar ordentligt tillsätter du smulblandningen och rör om ordentligt så smöret absorberas.
Sänk värmen och stek på medelvärme under omrörning tills dess att smulet är fint gyllenbrunt
Ta av från plattan och låt det svalna
Vispa upp grädde & vaniljarom
Ta fram 4 breda glas och varva smul med grädde & bär. Servera och njut!